|
| Newsletter | Zamów |
kicaj14
Kucharz
Przepisy: 2
Artykuły: 0
Zamieściłem przepis z 5 zdjęciami, a dostałem 20 pkt.
Czy coś zrobiłem źle? 
http://www.gotujmy.pl/omlet-z-serem-,przepisy,135545.html
misia5
Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 35
Prawdopodobnie nie opisałeś zdjęć lub ich opis był za krótki. Edytuj przepis i popraw opisy zdjęć.
Polpal
Mistrz Kuchni
Przepisy: 54
Opis za krótki. Każdy opis pod zdjęciem ma mniej niż 50 znaków, jak będziesz miał 50 lub więcej to ci się wyświetli Zapunktowane!
kicaj14
Kucharz
Przepisy: 2
Dziękuję. Już poprawiłem.
Justine27
Mistrz Kuchni
Przepisy: 113
Witam
A czy ja zrobilam coś źle, że za 2 z moich przepisów nie otrzymałam punktów za promowaną kategorię? Chodzi o przepisy dodane 5 dni temu:
-ogórki koreczki do słoika oraz sałatka z ogórków i papryki na zimę. Proszę o sprawdzenie.
joaska500
Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 236
Artykuły: 27
Miałam podobną sytuację. Dodałam kilka dni temu przepis z kat. promowanej na kaszę z pieczarkami z 3 zdjęciami a mimo to dostałam 25 punktów. Dlaczego ?
misia5
Arcymistrz Kuchni
joaska500 napisał(a):
Miałam podobną sytuację. Dodałam kilka dni temu przepis z kat. promowanej na kaszę z pieczarkami z 3 zdjęciami a mimo to dostałam 25 punktów. Dlaczego ?
misia5
Arcymistrz Kuchni
joaska500 napisał(a):
Justine27
Mistrz Kuchni
Przepisy: 113
U mnie bez zmian
Co warto wiedzieć na temat gotowania na parze? Oto co zrobić, by potrawy były zdrowe i wyjątkowo smaczne.
Kuchcik
Przepisów: 0
Kuchcik
Kuchcik
Kuchcik
Kotlety rybno-marchewkowe
jaNina: Ciekawe połączenie rybki z marchewką - takie kotleciki na pewno są pyszne! Skomentuj
Tagliatelle z wędzonym łososiem
jaNina: Robiłam podobny makaron z łososiem i serkiem mascarpone - jest pyszny, polecam... Skomentuj
Szparagi, jaja od szczęśliwych kur i tof