majgrz11maja
Mistrz Kuchni
Przepisy: 32
Artykuły: 1
Patrząc na zdjęcie naszego prowokatora to najpierw musiało jej być dużo ,a później wcale
Spenserek
Kuchcik
Przepisy: 3
Artykuły: 1
Jakoś nikomu w życiu nie zaszkodzila woda chyba, że z kranu! wiec nie rozumie... Picie dziennie przynajmniej 2 litry wody daje wiecej niż jakaś tam zupka oczyszczająca
justka
Szef Kuchni
Przepisy: 17
Artykuły: 14
no tak... wszystko zabija w złych proporcjach 
jak ktoś zje na raz 5kg świeżych pyszniutkich i "zdrowych" marchewek też może się to dla niego źle skończyć...
To, co dla jednego jest pożywieniem, jest trucizną dla drugiego.
Anthony de Mello
Bahus
Srebrny Ekspert Gotujmy.pl
Przepisy: 599
Artykuły: 5
A ja znałem faktycznie faceta, którego zabiła woda. Dostał w głowę spadającym soplem. O topielcach to nawet nie wspomnę....
justka
Szef Kuchni
Przepisy: 17
Bahus napisał(a):
A ja znałem faktycznie faceta, którego zabiła woda. Dostał w głowę spadającym soplem. O topielcach to nawet nie wspomnę....![]()
Kilmeny
Kuchcik
Przepisy: 0
Artykuły: 0
Ja piję dużo wody i nie uważam tego za szkodliwe. No dobra, piję "Kroplę Beskidu", a te wszystkie przetworzone wody są podobno niezdrowe. Ale nie pić wody W OGÓLE to jest już przesada. Dobra woda jest najlepsza: zdrowa, bez kalorii i zaspokaja pragnienie
.
kokolata
Szef Kuchni
Przepisy: 57
Dobra woda nie jest zła
romek1964
Kuchcik
Woda to życie. Pod warunkiem, że jest czysta - czyli wolna od szkodliwych związków. A z tym już nie jest łatwo dzisiaj.
Tak jak powietrze. Wystarczy odrobinę za dużo tlenku węgla, aby się zatruć (czego doświadczyłem przedwczoraj paląc w kominku).
caroline1983
Szef Kuchni
Przepisy: 55
Artykuły: 2
To jesć tez najlepiej przestac bo w pozywieniu tez jest woda....
Korniszon
Kuchcik
jak sobie poczytałam to zdębiałam.czy wy wszyscy jeszcze żyjecie
?jakich płynów w takim razie dostarczacie do organizmu?bo tak jak pisała caroline 1983 najlepiej dać sobie 3 dni życia.nie jeść,bo na wodzie,nie pić nic,chyba że herbatkę ziołową na sucho przekąsić.nie ma to jak zdrowo umrzeć!
A może dziś z okazji Dnia Kobiet panowie ugotują coś dla pań. Oto kilka propozycji. Życzymy udanego wieczoru.