|
| Newsletter | Zamów |
Tit
Srebrny Ekspert
Przepisy: 822
Artykuły: 236
Coś szwankuje? Nie działa tak jak powinno? Nie
wiesz jak sobie poradzić, albo chcesz coś zmienić? Potrzebna wskazówka
lub interwencja? Tu kieruj prośby o pomoc i wnioski racjonalizatorskie.
majgrz11maja
Mistrz Kuchni
Przepisy: 33
Artykuły: 1
Nie wiem czy mogę wyjść z propozycją by moderatorzy odkryli swoje twarze w profilu , myślę że podniosło by to prestiż i wiarygodność tej stronki ,jednocześnie
ucięło by to spekulacje o twojej urodzie Tit
Kazik45
Kucharz
Przepisy: 23
Artykuły: 0
...
Kazik45
Kucharz
...
Tit
Srebrny Ekspert
...
majgrz11maja
Mistrz Kuchni
Jeżeli zauważyłaś Tit to nie odpowiedziałaś mi na moje pytanie to 1, a 2 to pytanie zadałaś Kazikowi . Nie jestem małostkowym małym ludkiem tej strony żebym się zaraz obrażał , ale argumenty dajesz Kazikowi i jego stwierdzeniu o traktowaniu innych.
Pozdrawiam.
Kazik45
Kucharz
...
Tit
Srebrny Ekspert
majgrz11maja
nigdy moderatorzy tego serwisu nie występowali pod swoimi zdjęciami, sam też nie występujesz pod swoim zdjęciem, wstawie sobie coś, ale niekoniecznie własną fotkę, nie uważam żeby to było konieczne.
A ja z tobą się chciałam poprzekomarzać w odróżnieniu od Kazika - ale jak widać chyba dowcip mi nie wyszedł ...
O Kaziku nie wspominaj - to chory człowiek ... jego trzeba ignorować, bo zamęczy mnie i wszystkich użytkowników, a tym odejściem tylko grozi zobaczysz zostanie - nie wytrzyma
zaraz zacznie nową awanturę pozdrawiam Tit
Tit
Srebrny Ekspert
Kazik45 - twoje wypowiedzi zostały wycięte. Nie będę dłużej tolerować twojego zachowania, jeśli nie odpowiada ci styl mojej pracy, moja osoba i portal gotujmy nie trzymamy cię na siłę. Ode mnie to ostatnie słowo jakie otrzymałeś, nie będę więcej w ogóle z tobą dyskutować uważam, że to strata czasu. Petycja do mojego prezesa z donosem na moją osobę została odrzucona. Nie będzie przywrócenia twoich przepisów na nowe konto i nie będzie likwidacji twoich przepisów. Jest to zgodne z regulaminem. To koniec twój na tym portalu, przynajmniej dopóki ja tu jestem. Tit
majgrz11maja
Mistrz Kuchni
Oczywiście że uwielbiam żartować ,a jeszcze bardziej przekomarzać się zwłaszcza z tak ostrzegawczym Tit tit tit tit

Co warto wiedzieć na temat gotowania na parze? Oto co zrobić, by potrawy były zdrowe i wyjątkowo smaczne.
Kuchcik
Przepisów: 0
Kuchcik
Kuchcik
Kuchcik
Kotlety rybno-marchewkowe
jaNina: Ciekawe połączenie rybki z marchewką - takie kotleciki na pewno są pyszne! Skomentuj
Tagliatelle z wędzonym łososiem
jaNina: Robiłam podobny makaron z łososiem i serkiem mascarpone - jest pyszny, polecam... Skomentuj
Szparagi, jaja od szczęśliwych kur i tof