kowal205
Kuchcik
Przepisy: 0
Artykuły: 0
Siemanko mam problem,, chcial bym zrobic rodzicom kolacje po zebraniu ale nie wiem co na nia przygotowac...Co radzicie-Pomocy... Przepis kulinarny
Marek
Kuchcik
Przepisy: 0
Na oleju smazyc cebule (my lubimy, wiec daje jej duzo) W polowie smazenia dodac cienko pokrojone plasterki ziemniakow i utarta machewke ( na duzych dziurkach tarki). Smazyc na malutkim ogniu az ziemniaczki beda miekkie. Pod koniec smazenia dodac pokrojona w paseczki kielbase krakowska (ja dodaje sucha) i bardzo obficie posypac tymiankiem. Dusic jeszcze ze 2 min. Podaje to z zielona salata i rzodkiewkami polane sosem jogurtowo-koperkowym. Lampka wina czerwonego bedzie dopelnieniem. Nie zaponijcie patrzec sobie w oczy jak juz jesc bedziecie Udanej kolacji
Smacznego
jarek-energy
Mistrz Kuchni
Przepisy: 79
no , dobre
annajot
Szef Kuchni
Przepisy: 9
"nie zapomnijcie sobie patrzec w oczy" - hehe ... ale ze niby rodzicom? 

Dutkiewicz
Szef Kuchni
Przepisy: 86
Ja bym tam kupił z 1kg jedzenia na wagę z STP, do tego bułgarską Sofie i tez by się udało 'spotkanie'
darek112
Mistrz Kuchni
Przepisy: 170
yola
Mistrz Kuchni
Przepisy: 58
darek112 napisał(a):

dobry
Mistrz Kuchni
Przepisy: 12
yola, zgadzam sie
Ann
Starszy Kucharz
Przepisy: 14
Marek napisał(a):
Na oleju smazyc cebule (my lubimy, wiec daje jej duzo) W polowie smazenia dodac cienko pokrojone plasterki ziemniakow i utarta machewke ( na duzych dziurkach tarki). Smazyc na malutkim ogniu az ziemniaczki beda miekkie. Pod koniec smazenia dodac pokrojona w paseczki kielbase krakowska (ja dodaje sucha) i bardzo obficie posypac tymiankiem. Dusic jeszcze ze 2 min. Podaje to z zielona salata i rzodkiewkami polane sosem jogurtowo-koperkowym. Lampka wina czerwonego bedzie dopelnieniem. Nie zaponijcie patrzec sobie w oczy jak juz jesc bedziecie Udanej kolacji
Smacznego
Kuchcik
Przepisów: 0
Kuchcik
Kuchcik
Kuchcik
Mistrz Kuchni
Przepisów: 23
Szef Kuchni