|
| Newsletter | Zamów |
Babciagramolka
Złoty Ekspert
Przepisy: 1997
Artykuły: 1
Kochani 
Nie wiedziałam gdzie to wpisać więc założyłam nowy wątek . Myślę , że może się czasem przydać .
Dziś trochę prywaty .
Proszę Wszystkich wstawiających przepisy dziś w godzinach wieczornych o wyrozumiałość .Zatwierdzę je jutro rano . Zwyczajnie nie dam rady .Ciśnienie w Szczecinie ( a i moje ) tak wariuje , że ledwo na oczy patrzę
- nie dam rady siedzieć do 22.00 . A że jutro też mam dyżur do 14.00 - to nikomu nie zostawie roboty tylko sama sobie . Mam nadzieję na wyrozumiałość
. Miłego wieczoru
agabi22
Srebrny Ekspert
Przepisy: 247
Artykuły: 3
Na dziś koniec, dobranoc wszystkim
lindis7
Starszy Kucharz
Przepisy: 13
Artykuły: 5
To wszystko przez pogodę. Nie tylko w Szczecinie wariuje ciśnienie. Lepiej wypocząć
agabi22
Srebrny Ekspert
dyżury moderatorów
poniedziałki, czwartki i piątek - misia5
wtorki, sobota i niedziela - babciagramolka
srody i niedziela - agabi22
ale jesteśmy tu codziennie
cherry
Srebrny Ekspert
Przepisy: 463
Artykuły: 1463
A ja jeszcze powiem, że w kwestii zatwierdzania artykułów to do mnie albo do kołczu.
Tit
Srebrny Ekspert
Przepisy: 822
Artykuły: 236
Bunia, masz telefon, jak potrzebujesz zastępstwa to dzwoń, coś się załatwi.
misia5
Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 35
Artykuły: 0
Ja mogę zastąpić jeśli trzeba będzie
Problemu nie ma
agabi22
Srebrny Ekspert
ja też pomogę
Babciagramolka
Złoty Ekspert
Przepisy: 1997
Artykuły: 1
Dzięki wszystkim - to już minęło .
Teraz w imieniu Misia5 - wczoraj wieczorem padł jej modem
.Przepisy zatwierdzę dziś ja .Jeśli ktoś czeka na jakieś informacje lub odpowiedź od Misi5 to proszę uzbroić się w cierpliwość bo nie wiadomo kiedy Misia5 będzie dostępna . Ma nadzieję , że szybko .Jak będzie z dyżurami w czwartek i piątek czas pokarze - albo modem Misi cudem ozdrowieje
albo Władza czyli Tit i Cherry coś wymyślą .
Zaczynamy pracowity dzionek ( dziś latam między kuchnią i laptopem ) - miłego dnia życzę wszystkim .
Bahus
Srebrny Ekspert
Przepisy: 622
Artykuły: 5
Gdyby kiedyś była taka potrzeba to chętnie pomogę....Życie płata figle...to norma...Chętnie w miarę wolnego czasu zastąpię moderatorki...A co ...kocham tę stronkę i tyle ....
Co warto wiedzieć na temat gotowania na parze? Oto co zrobić, by potrawy były zdrowe i wyjątkowo smaczne.
Kuchcik
Przepisów: 0
Kuchcik
Kuchcik
Kuchcik
Kotlety rybno-marchewkowe
jaNina: Ciekawe połączenie rybki z marchewką - takie kotleciki na pewno są pyszne! Skomentuj
Tagliatelle z wędzonym łososiem
jaNina: Robiłam podobny makaron z łososiem i serkiem mascarpone - jest pyszny, polecam... Skomentuj
Szparagi, jaja od szczęśliwych kur i tof