| Newsletter | Zamów |
Tit
Srebrny Ekspert
Przepisy: 822
Artykuły: 236
Uwaga, uwaga! Mamy dla Was czarodziejski konkurs Tefala! Wystarczy napisać i wstawić na naszym Forum krótkie, autorskie opowiadanie (lub rymowankę, forma w zasadzie dowolna) zawierające 5 słów kluczy, oto one: zdrowo, smacznie, frytownica Actifry, Tefal, łyżka. Praca konkursowa powinna zawierać nie więcej niż 1 000 znaków ze spacjami.
- CO MOŻNA WYGRAĆ? Rewelacyjną frytownicę TEFAL ACTIFRY , których efekty pracy możecie podziwiać na naszym FOTOBLOGU Mamy dla Was 2 frytownice!
- DO KIEDY MOŻNA WYSYŁAĆ PRACE KONKURSOWE? Prace konkursowe należy wstawiać na Forum do 05.12.2011 do godz 23.59
- KTO MOŻE WZIĄĆ UDZIAŁ W KONKURSIE? Uczestnikami konkursu mogą być wyłącznie użytkownicy zalogowani na Gotujmy.pl.
- KIEDY POZNAMY WYNIKI KONKURSU? Wyniki konkursu zostaną ogłoszone 09.12.2011
REGULAMIN KONKURSU „Czarodziejska łyżka oleju”
Zapraszamy do zabawy! Atrakcyjne nagrody czekają!
p.jola1
Złoty Ekspert
Przepisy: 893
Artykuły: 9
To czekamy do poniedziałku, mam wielka ochotę stac sie posiadaczką tej frytkownicy. A Foloblog oglądam z zainteresowaniem.
MARIA66
Srebrny Ekspert
Przepisy: 384
Artykuły: 126
W moim domu wszyscy lubią frytki, ale w tradycyjny sposób je nie smażę ze względu na głębokie smażenie w oleju , robię zapiekane ziemniaki ale to nie jest to samo, więc kiedy wygram frytkownicę TEFAL
w domu zapanuje radość bo będą wreszcie frytki.Przygotuję je z czystym sumieniem.
kasperki2
Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 197
Artykuły: 41
Z niecierpliwością czekam do poniedziałku. Bardzo bym chciała stać się szczęśliwą posiadaczką Tefal ActiFry
eli_555
Srebrny Ekspert
Przepisy: 781
Artykuły: 9
Oglądałam przepisy na fotoblogu.Po prostu są pyszne.Moja rodzina uwielbia frytki,ale nie robię ich ze względu na ilość oleju w których się smażą.Po prostu są nie zdrowe.Może szczęście się do mnie uśmiechnie i będę mogła uszczęśliwić rodzinę.
luna19
Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 530
Artykuły: 0
walczcie dziewczyny bo warto
Agiatis
Mistrz Kuchni
Przepisy: 97
Będę czekała z niecierpliwością
js28
Starszy Kucharz
Przepisy: 40
ojej, jak fajnie
Netka
Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 161
Ja rownież Was zachęcam do powalczenia o ten sprzęt,wrzucam zdjęcie pycha frytek jakie przed chwilką upieklam(coś mi się wydaje,że dzieki Tefal ActiFry odzwyczaję szybko dzieci od frytek z Macdonald's
)
smakosz 1988
Srebrny Ekspert
Przepisy: 705
Artykuły: 12
Świetne.Czekamy z niecierpliwością na konkurs
Co warto wiedzieć na temat gotowania na parze? Oto co zrobić, by potrawy były zdrowe i wyjątkowo smaczne.
Kuchcik
Przepisów: 0
Kuchcik
Kuchcik
Kuchcik
Kotlety rybno-marchewkowe
jaNina: Ciekawe połączenie rybki z marchewką - takie kotleciki na pewno są pyszne! Skomentuj
Tagliatelle z wędzonym łososiem
jaNina: Robiłam podobny makaron z łososiem i serkiem mascarpone - jest pyszny, polecam... Skomentuj
Szparagi, jaja od szczęśliwych kur i tof