|
| Newsletter | Zamów |
Tit
Srebrny Ekspert
Przepisy: 822
Artykuły: 236
Kochani, właśnie ruszyła kampania Siemensa - w tym tygodniu organizujemy wieczór chiński - obejrzyjcie sobie filmiki i wejdźcie na dowolny przepis z kategorii kuchnia chińska - tam was już dalej zaprowadzi znany kucharz Stefan Birek. Do wygrania wiele atrakcyjnych nagród.
Tit
Srebrny Ekspert
"Przepis na wieczór" - Stefan Birek zaprasza do arcyciekawego konkursu
!
Mistrz Kuchni Stefan Birek zdradza tajniki kuchni chińskiej. Sprawdźcie, z czego słyną potrawy chińskie, a także jakie orientalne zwyczaje mogą zaskoczyć Was i waszych znajomych.
Tit
Srebrny Ekspert
Jeśli chcielibyście zorganizować chiński wieczór tutaj jest link do strony klienta o konkursie:
http://www.mojprzepisnawieczor.pl/
cukinia
Kucharz
Przepisy: 11
Artykuły: 0
A właśnie się zastanawiałam w jakim klimacie zrobić parapetówkę 
Dziś ustalam menu i wysyłam zaproszenia do znajomych! 
HOGATA
Kuchcik
Przepisy: 0
Artykuły: 0
Tez się zastanawiam, jakie potrawy by tu zrobić...hmmm... Sajgonki i kurczak w pięciu smakach przychodzą mi na myśl, ale to zbyt proste
.
Coś wymyśle
A znajomi zawsze się znajdą
Tit
Srebrny Ekspert
Coś się nie tak wyświetlało, ale teraz jest już dobrze, czyli załączam zaproszenie na imprezę chińską - jeśli ktoś chce skorzystać, proszę sobie skopiować na zdrowie. to dla was i waszych gości
darmiona
Mistrz Kuchni
Przepisy: 139
Artykuły: 3
kurczę, byłam w Chinach i liznęłam trochę tej kultury, kuchni ale nie dam rady zorganizować takiej imprezy-jestem przed generalnym remontem, zdjęcia mogłyby być niezbyt ciekawe:-)
mięsko
Starszy Kucharz
Przepisy: 38
Artykuły: 1
Chiński tydzień w Lidlu i po kłopocie
jaNina
Srebrny Ekspert
Przepisy: 521
Artykuły: 31
Ja robiłam taki wieczór dwa lata temu, ale zrobiłam tylko fotki 
Niestety nie da się tego powtórzyć
Co warto wiedzieć na temat gotowania na parze? Oto co zrobić, by potrawy były zdrowe i wyjątkowo smaczne.
Kuchcik
Przepisów: 0
Kuchcik
Kuchcik
Kuchcik
Kotlety rybno-marchewkowe
jaNina: Ciekawe połączenie rybki z marchewką - takie kotleciki na pewno są pyszne! Skomentuj
Tagliatelle z wędzonym łososiem
jaNina: Robiłam podobny makaron z łososiem i serkiem mascarpone - jest pyszny, polecam... Skomentuj
Szparagi, jaja od szczęśliwych kur i tof