Śliweczka
Szef Kuchni
Przepisy: 58
Artykuły: 0
Fajna sprawa z tymi zupkami.Niestety jestem mięsożerna i uwielbiam na śniadanko kanapkę z dobrą wędlinką.Najlepiej własnego wyrobu,plus sałata,pomidor,ogórek.Do tego duża porcja wody mineralnej,nie gazowanej.
dusia30
Starszy Kucharz
Przepisy: 38
Artykuły: 2
Na śniadanko jedliśmy jaja na miękko,ale mam chęć na wiosenne kanapki,takie pachnące z pomidorkiem,ogórkiem,rzodkiewką,szczypiorkiem,koperkiem i z jajem na twardo.Niestety muszę jeszcze poczekać
luna
Mistrz Kuchni
Przepisy: 142
Ja mialam dzisiaj ochote na lososia z jajkiem na twardo i do tego chlebek z maselkiem. Po tym sniadaniu, moge isc na zakupy, u mnie -10 stopni i pelno sniegu.
Babciagramolka
Srebrny Ekspert Gotujmy.pl
Przepisy: 746
Dzień dobry !
Pamiętajcie - nie wychodzimy z domu bez śniadanka . Zapraszam .Sałatka z ziemniaków i gotowanego kurczaka ( ,,Robię bo mam-sałatka-wersja2")
Mirka227
Szef Kuchni
Przepisy: 74
Babciagramolka napisał(a):
Dzień dobry !
Pamiętajcie - nie wychodzimy z domu bez śniadanka . Zapraszam .Sałatka z ziemniaków i gotowanego kurczaka ( ,,Robię bo mam-sałatka-wersja2")
, a tu takie pyszności
aniaaxd2
Kuchcik
Przepisy: 1
gm na sniadankio ? jogurt
a drugie śniadanie chlebek z twarożkiem , szczypiorkiem i rzodkiewką
Pyza
Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 335
Artykuły: 46
placuszki ryżowe z sosem owocowym
Pyza
Arcymistrz Kuchni
Przepisy: 335
Artykuły: 46
chłopaków wywiało gdzieś z samego rana...więc samotne śniadanko 
zjadłam jajeczka na miękko z grzankami
msewka
Mistrz Kuchni
Przepisy: 112
A my dojadaliśmy wczorajszą sałatkę z brokuła, fety i pomidora z sosem czosnkowym i prażonymi płatkami migdałów.
Trzydniowy jadłospis na dobre trawienie 0
Prezentujemy trzydniową dietę na dobre trawienie autorstwa dietetyka. Temat aktualny, zwłaszcza w kontekście nadchodzących Świąt...
A może dziś z okazji Dnia Kobiet panowie ugotują coś dla pań. Oto kilka propozycji. Życzymy udanego wieczoru.